Dominare Galati

Dominare Galati

Dominare matrimoniale? Cereți lămuriri: dacă întâlnirea dvs. face un comentariu pe care nu îl înțelegeți, zâmbește și cere-i politicos o explicație. Uneori folosesc umorul pentru a face asta: „Educă-mă, poți să explici, chiar nu înțeleg?” Asta îi oferă întâlnirii tale șansa de a detalia subiectul, în timp ce ai șansa de a-i înțelege mai bine valorile, perspectivele asupra vieții, interesul și un întreg tărâm al altor factori importanți, în timp ce cunoști pe cineva în sălbăticia întâlnirilor. Vezi mai multe detalii pe dominare Romania.

Mulți dintre noi au liste extinse de verificare a cerințelor înainte de a lua în considerare o primă întâlnire. Poate vrei pe cineva care să fie exact ca tine, indiferent dacă este vorba de interese, religie sau trecut. Poate că nu te uiți de două ori la oameni care au un anumit istoric de întâlniri, au peste o anumită vârstă sau dețin o pisică (pentru că ești mult mai mult caine). În timp ce valorile comune sunt cruciale, iar compatibilitatea este adesea determinată de asemănări, încercați să cunoașteți pe cineva înainte de a face presupuneri bazate pe cerințele dvs. Singurele „precondiții” de care aveți nevoie sunt valorile dvs. nenegociabile, cum ar fi bunătatea, integritatea și umorul. În caz contrar, bazați-vă opiniile pe modul în care vă simțiți, nu dintr-o listă de verificare. Acordați atenție persoanei din fața dvs. și încercați să nu proiectați o narațiune sau să atribuiți un sens trăsăturilor înainte de a cunoaște persoana respectivă. Pune întrebări și îi pasă cu adevărat de ce cineva este așa cum este înainte de a determina dacă este sau nu pentru tine.

Întâlnirile ne evidențiază cele mai mari nesiguranțe: supraanalizam ceea ce spunem prin text sau Tinder, încercăm 15 ținute diferite înainte de o întâlnire și poate chiar ne așteptăm la ce este mai rău și ne pregătim să fim fantomați sau ca întâlnirea să meargă prost. Suna familiar? Pentru a vindeca anxietățile de dinaintea întâlnirii, încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Ești încrezător, confortabil sau prietenos? Cum ar acționa cel mai încrezător în tine la această dată? Ce ai purta? Ți-ar păsa măcar de ceea ce porți? Amintiți-vă că sunteți priza pe care întâlnirea dvs. încearcă să o impresioneze, nu invers. Chiar dacă nu te simți încrezător sau calm, simplul act de a-ți vizualiza cel mai bun sine te poate ajuta să te relaxezi și să te bucuri de întâlnire în loc să îți intri în cap.

Știu că nu este ușor să te întorci spre interior. Se simte vulnerabil. Este nevoie să vă recunoașteți slăbiciunile. Dar, făcând acest lucru, te pregătești pentru succesul întâlnirilor. Pentru că, la sfârșitul zilei, nu poți controla ceea ce fac alții – tot ce poți controla sunt propriile acțiuni și comportament. Și vă voi spune un mic secret: atrageți ceea ce dați. Cu alte cuvinte, numai atunci când ești sănătos din punct de vedere mental și emoțional vei putea obține un partener care să fie la fel. Deci, ești gata să faci niște schimbări pozitive? Noroc pentru un an nou, o nouă perspectivă și un nou și captivant capitol pentru dragoste. Urmați aceste sfaturi de întâlnire fără greșeală și șansele sunt că nu veți fi singur pentru foarte mult timp.

Dacă ești nemulțumit de viața ta de întâlnire, îți pot garanta un lucru: probabil ai căzut într-un tipar care nu te mai servește. Unora dintre cei singuri le place să dea vina pe alții pentru lipsa de succes – „Nu au mai rămas bărbați singuri buni!” sau „Se pare că atrag femei superficiale!” — dar realitatea este că este timpul să începeți să vă asumați responsabilitatea pentru propriile obiceiuri de auto-sabotare. Poate părea un basm la început. La o săptămână deja planifică o escapadă romantică de weekend, iar până la a treia întâlnire, rostesc acele trei cuvinte mici. Dar iată adevărul: atunci când cineva împinge relația ta să se miște cu viteză warp, acesta este de fapt un mare steag roșu.